ye-logo.v1.2

Чемпіон Хмельниччини з футболу змінив назву команди

Спорт 2192
У новому сезоні в Прем’єр-лізі чемпіонату області буде більше команд, ніж торік
У новому сезоні в Прем’єр-лізі чемпіонату області буде більше команд, ніж торік. Фото: з архіву

Найкраща команда області – волочиський «Збруч», у новому сезоні виступатиме під новою назвою.

Новий чемпіонат Хмельницької області серед команд Прем’єр-ліги розпочнеться, скоріше за все, сьомого травня. Про це сайту «Є» розповів голова обласної федерації футболу Ігор Хіблін.

«Все залежатиме від кількості команд, яка буде в чемпіонаті, - каже Ігор Миколайович. – А їх може бути 16, тоді як минулого сезону лише 8. Але точно кількість команд ми знатимемо вже на початку квітня. Єдине, що зауважу, чемпіон – «Збруч» із Волочиська відтепер називатиметься «Агробізнес». Також, є сподівання, що в Прем’єр-лізі гратимуть команди з Кам’янця-Подільського, Старої Синяви, Красилова, Деражні».

А ось місто Хмельницький в найвищому дивізіоні чемпіонату області можуть представляти одраз три клуби – ДЮСШ №1, ДЮФК «Поділля» та «Тетра».

Між іншим, якщо торік в чемпіонаті України серед аматорів нашу область представляв лише волочиський «Збруч», то в цьому році в аматорській першості, можливо, буде три наші команди. Вже традиційно гратиме команда з Волочиська, планує зіграти й ДЮФК «Поділля». «Також є бажання в старокостянтинівського «Случа», але поки що точно невідомо, чи заявиться ця команда в аматорські всеукраїнські змагання», - каже Ігор Хіблін.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую