ye-logo.v1.2

Через невдалий жарт про вибух біля заправки чоловікові загрожує 6 років тюрми

Кримінал 1933
Чоловік пояснив, що захотів пожартувати
Чоловік пояснив, що захотів пожартувати. Фото: ua.112.ua

Випивши зайвого, безробітний селянин зателефонував у поліцію.

Правоохоронці за кілька днів вирахували зловмисника, який «пожартував» про можливий вибух поблизу АЗС на Кам'янеччині. Чоловік зателефонував до поліції 10 березня і повідомив, що в селі Довжок на території столярного цеху станеться вибух.

“На місце події одразу виїхали усі екстрені служби та вибухотехнічна лабораторія з Хмельницького. Протягом декількох годин спеціалісти обстежили територію цеху, АЗС та усі прилеглі господарства, проте жодних вибухонебезпечних предметів не виявили”, - повідомляє прес-служба поліції.

Аби встановити особу жартівника, правоохоронцям знадобилось кілька днів і допомога колег із СБУ. Як виявилось, 46-річний безробітний із іншого села Кам’янець-Подільського району випив зайвого і просто вирішив таким чином пожартувати. Чоловік повністю визнав свою провину.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 259 «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 6 років позбавлення волі.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую