ye-logo.v1.2

Нова набережна Південного Бугу: на що витратили понад 6,5 мільйона гривень

Суспільство 7304
Набережна споруджена на початку 60-х років
Набережна споруджена на початку 60-х років. Фото: khmelnytsky.com

Берег річки укріпили монолітною залізобетонною підпірною стінкою, відремонтувати бетонні східці.

У Хмельницькому завершуються роботи з реконструкції набережної річки Південний Буг. Протяжність ділянки, яка підлягала ремонту (від вулиці Кам’янецької до гирла річки Плоскої) складає 470 погонних метрів. Як повідомляють у міській раді, з бюджету на всі роботи витратили понад 6,5 мільйона гривень.

“Будівельна організація виконала роботи з капітального ремонту підпірної стінки річки Плоскої в парку ім. Чекмана. Тут влаштовано 325 кв. метрів тротуарної плитки, облаштовано залізобетонну огорожу. На пішохідній зоні також встановили лавочки й урни для сміття”, - повідомляє прес-служба міської ради.

Працівники підрядної організації укріпили берег річки монолітною залізобетонною підпірною стінкою, відремонтувати бетонні східці. Пішохідну зону набережної вимостили тротуарною плиткою загальною площею 3100 кв.м. Освітлюватимуть набережну два десятки нових паркових ліхтарів.

Як зауважують у міській раді, у планах - облаштувати газони. Цим вже займатиметься комунальне підприємство «Парки і сквери міста Хмельницького».

Фінансування здійснювалось за кошти міського бюджету

Тут влаштовано 325 кв. м тротуарної плитки

Встановили лавочки, смітники і подбали про освітлення

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую