ye-logo.v1.2

Футзал. Без шансів на плей-офф

Спорт 2054
Гравці Спортлідера-2 та Делівері прагнули здобути перемогу, а розійшлися мировою 2:2
Гравці Спортлідера-2 та Делівері прагнули здобути перемогу, а розійшлися мировою 2:2. Фото: автора

У Хмельницькому «Спортлідер-2» провів свій останній матч у рідних стінах в цьому сезоні.

У першій лізі чемпіонату України з футзалу добігає до завершення регулярна першість, після якої чотири кращі продовжать боротьбу за нагороди. І серед цієї четвірки не буде хмельницького «Спортлідера-2». Це стало остаточно відомим після того, як хмельничани сьогодні, 18 березня, вдома зіграли проти одеського «Делівері».

Щоб зберігати теоретичні шанс на плей-офф, «Спортлідер-2» влаштовувала лише перемога. Та й одеситам також дуже потрібна була «вікторія». Однак, жодна з команд сьогодні не здобула потрібного результату. Нічия 2:2.

 Господарі майданчику вже традиційно в цьому сезоні, коли дозволяє пауза в «Екстра-лізі», підсилюються гравцями «Спортлідера+». Цей матч не став винятком. Андрій Хамдамов, Валерій Власович, Артур Подлюк, Руслан Шеремета, Андрій Лисенко – саме ці гравці тиждень тому в складі першої команди в серії пенальті виграли чвертьфінальне протистояння з «Титаном-Зорею». Сьогодні ж вони вже грали за «Спортлідер-2». І саме один із них – Руслан Шеремета, на 13 хвилині матчу віддав гольовий пас на Дмитра Мартинюка, який відкрив рахунок у матчі.

Молодому Владиславу Щербаню (№19) протистояв досвідчений Валентин Цвєлих, який ще рік тому в "Екстра-лізі", граючи за кременчузький "Лукас" в одноум матчі забив у ворота "Спортлідера+" 5 голів.

Наставник «Спортлідера-2» Михайло Токар ще за 5 хвилин до перерви пішов на ризик, замінивши голкіпера Іллю Бакинського на п’ятого польового гравця. Ні, це не був крок на утримання мінімальної переваги. Навпаки, в такий спосіб хмельничани мали забити ще. Але не змогли.

Дмитро Мартинюк (№10) відзначився в матчі проти одеського "Делівері" двома забитими голами.

Ну, а другий тайм пройшов під гаслом – граємо без голкіперів. Кожна з команд, яка атакувала, робила це п’ятьма польовими, залишаючи власні ворота порожніми. І вже на першій хвилині другої двадцятихвилинці помилка хмельничан призвела до того, що м’яч перехопив Михайло Беляєв, який і відправив його з центра поля в порожні ворота «Спортлідера-2». А через сім хвилин гості, після удару Олега Єрьоміна, повели в рахунку. Утім, господарі доволі швидко відігралися. На 31 хвилині Шеремета вдруге асистував Дмитру Мартинюку, який оформив дубль у матчі. Більше голів у цьому поєдинку не було. Команди продовжили грати на власних атаках у більшості, але вирвати перемогу не вдалося жодній.

Гравці "Делівері" багато разів загрожували воротам Іллі Бакинського.

Свій заключний матч «Спортлідер-2» у першій лізі проведе 2 квітня в Ромнах Сумської області проти «Рятувальника». У цьому поєдинку команді Михайла Токаря вже не допоможуть гравці «Спортлідера+», оскільки їм 2-3 квітня доведеться грати у Харкові півфінальні матчі «Екстра-ліги» проти харківського «Локомотива».

У матчі "Спортлідера-2" проти "Делівері" з Одеси з каптіанською пов’язкою грав Артур Подлюк.

"Спортлідер-2"  - "Делівері" - бойова нічия, яка засмутила і хмельничан, і одеситів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую