ye-logo.v1.2

Семенишин "відхрестився" від вчорашнього п'яного підполковника

Кримінал 3393
Фото: автора

Виконуючий обов'язки начальника головного управління Національної поліції пояснив, що фельд’єгерська служба не має стосунку до поліції.

Про це Микола Олександрович написав на своїй сторінці у Фейсбук. Вчора, на Проскурівській, як згодом з'ясувалося, підполковник фельд’єгерської служби, тобто Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації, у нетверезому стані, протаранив бетонну клумбу і протягнув її майже двісті метрів по пішохідній вулиці Проскурівській.

"Хочу прояснити ситуацію щодо вчорашнього інциденту на вулиці Проскурівській у Хмельницькому. Багато хто бачив, як авто з синіми номерами намагалося протаранити бетонну клумбу. За його кермом був чоловік у нетверезому стані, який поводився зовсім неадекватно. Щоб далі не поширювалися чутки про те, що це був правоохоронець, скажу, що чоловік дійсно має спеціальне звання підполковник, але фельд’єгерської служби, а не поліції. Жодного стосунку до ГУНП чи будь-якого органу поліції Хмельницької області він не має.
Відповідно до Закону України від 23.02.2006 №3475-ІV «Про Державну службу спеціального зв’язку та захисту інформації» Головне управління Державної фельд’єгерської служби України та його територіальні підрозділи включені до загальної структури Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації як підрозділи урядового фельд’єгерського зв’язку.
Але мені дуже прикро, що людина, яка була за кермом, так заплямувала честь мундира, незалежно від того, якому підрозділу цей мундир належить", - написав Микола Семенишин.

 

Хочу прояснити ситуацію щодо вчорашнього інциденту на вулиці Проскурівській у Хмельницькому. Багато хто бачив, як авто з...

Опубліковано Миколою Семенишиним 19 березень 2016 р.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую