ye-logo.v1.2

Професійний бокс: чергова перемога хмельничанина

Спорт 2526
Денис Лазарєв (ліворуч) здобув четверту перемогу на професійному боксерському ринзі
Денис Лазарєв (ліворуч) здобув четверту перемогу на професійному боксерському ринзі. Фото: vgolos.com.ua

Американська промоутерська компанія провела турнір за участю професійних боксерів з України, Грузії, Білорусі та Казахстану.

Усі бої відбулися в Львові. До одного з них була прикута неабияка увага з боку хмельницьких любителів боксу. Адже на боксерському рингу в напівсередній вазі вийшов хмельничанин Денис Лазарєв, для якого поєдинок із грузином Георгієм Гуджеджіані став четвертим на професійній арені.

Нагадаємо, 26-річний хмельничанин ще рік тому був одним із лідерів у любительській збірній України, а влітку минулого року перейшов у професіонали. На профі рингу Денис виграв усі три поєдинки, тоді як його суперник провів уже сім боїв, в яких шість разів переміг та один завершився нічиєю.

Протистояння Дениса Лазарєва проти Георгія Гуджеджіані видалося видовищним. Грузинський боксер у другому раунді побував двічі у нокдауні та ще одного разу в третьому раунді. Бій завершився саме в третьому раунді технічним нокдауном. Ця перемога для Дениса Лазарєва стала четвертою на професійному боксерському ринзі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую