ye-logo.v1.2

Розгляд справи парковки на привокзальній площі «затягується»

Суспільство 2173
Вже 28 березня, можливо, Рівненський апеляційний суд поставить крапку в справі парковки на привокзальній площі в Хмельницькому
Вже 28 березня, можливо, Рівненський апеляційний суд поставить крапку в справі парковки на привокзальній площі в Хмельницькому

Рівненський апеляційний господарський суд вирішив детальніше вивчити скаргу підприємця, який орендує автостоянку на майданчику перед залізничним вокзалом у Хмельницькому.

Колегія суддів Рівненського апеляційного господарський суду розглянула апеляційну скаргу фізичної особи-підприємця на рішення господарського суду Хмельницької області від 17 грудня минулого року. Цим рішенням було скасовано договір між підприємцем та міською радою на надання права організовувати та провадити діяльність із забезпечення паркування транспортних засобів на майданчиках для платного паркування №113 від 30.11.2012 року.

Минулого року міська влада почала судову тяганину з орендарем, оскільки той наче порушив відразу декілька пунктів укладеної угоди. А в грудні суд розірав угоду. Та підприємець подав апеляційну скаргу, в якій просить рішення господарського суду Хмельницької області від 17.12.2015 року скасувати та прийняти нове рішення, яким відмовити у задоволенні позовних вимог.

Колегія суддів Рівненського апеляційного господарський суду дійшла висновку про необхідність детального вивчення документів, що були надані представником позивача. А тому розгляд справи вирішили відкласти на 28 березня. Як зазначено в ухвалі суду: «Роз'яснити сторонам, що неявка їх представників в судове засідання не є перешкодою для розгляду апеляційної скарги по суті за наявними у справі матеріалами».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую