ye-logo.v1.2

В Ізяславі у храмі виправної колонії замироточила ікона

Суспільство 3182
Мироточіння на образі ще досліджуватиме спеціальна комісія
Мироточіння на образі ще досліджуватиме спеціальна комісія . Фото: izadm.gov.ua

Невелике мироточіння на образі під склом помітили під час богослужіння.

«Звичайно, був подив, було захоплення і радість. Ми це розцінюємо як дуже добрий, позитивний знак для нас і для всіх віруючих. Віримо, що мироточення – на добре», – наводить слова заступника начальника Замкової виправної колонії (№58) управління державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області Олександра Сопронюка прес-служба Ізяславської райдержадімністрації.

Мироточіння на образі ще досліджуватиме спеціальна комісія з представників духовенства. Тим часом віряни вірять, що таке явище – благословення згори.

Нагадаємо, що в Ізяславській Замковій виправній колонії (№58) з червня 2002 року діє православний храм, який був освячений на честь ікони Божої Матері «Тих, що у відчаї, єдина надія». Храм розміщено у стінах колишнього костелу святого Михаїла, який входив до комплексу споруд бернардинського католицького монастиря. Сам монастир було зведено коштом князів Заславських у 1601-1610 роках.

Ікона, що замироточила, надрукована на папері та з лицьової і з тильної сторони покрита склом, щільно заклеєна і доступу до образу немає. Тому віруючі впевнені, що це – прояв Божої Милості та Благодаті. На даний час площа мироточення на іконі суттєво збільшилася.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую