ye-logo.v1.2

Старокостянтинівський військовий госпіталь отримав допомогу від української діаспори в США

Суспільство 3732
Подружжя з Колорадо допомагає бійцям
Подружжя з Колорадо допомагає бійцям. Фото: starkon.km.ua

Українці з Америки передали обладнання для успішної реабілітації воїнів, які проходять лікування.

Для учасників АТО, які проходять реабілітацію та лікування у стінах Старокостянтинівського військового шпиталю, передали допомогу зі США. Учора, 21 березня, для потреб військовослужбовців закладу урочисто вручили 4 лікувально-профілактичні тренажери.

За патріотизм, активну і самовіддану громадянську позицію представники влади міста подякували подружжю Ірині та Анатолію Демченкам – представникам української діаспори у США з м.Денвер, штат Колорадо, які придбали і надіслали тренажери в Україну; голові громадської організації «Штаб національного спротиву Збаразького району» в Тернопільській області Володимиру Голоднюку, який допоміг знайти благодійників в Сполучених Штатах, Олексію Цистану – волонтеру-патріоту з м. Київ. Він забезпечив перевезення тренажерів з Одеси у м.Старокостянтинів.

Керівник військового шпиталю, полковник медичної служби Анатолій Андрущак висловив сподівання на подальшу співпрацю з благодійниками, волонтерами, виконавчим комітетом міської ради, з метою подальшого покращення матеріально-технічної бази медичного закладу для військовослужбовців.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую