ye-logo.v1.2

Понад 5 мільйонів гривень отримали бюджети Хмельниччини від заготівлі деревини

Економіка 1703
У ДФС кажуть, підприємці сплачують податок сумлінно
У ДФС кажуть, підприємці сплачують податок сумлінно. Фото: hibara.net

Найбільше надходжень від лісових багатств до місцевих бюджетів надійшло у Шепетівському, Славутському, Летичівському та Ізяславському районах.

З початку року представники бізнесу сплатили до бюджетів усіх рівнів 5,1 мільйона гривень рентної плати за користування лісовими ресурсами. Як зауважують у фіскальній службі, від такої діяльності місцеві бюджети краю отримали 3,4 мільйона гривень.

“В цілому на обліку у податкових інспекціях області нараховується більше сотні лісокористувачів. Важливо, що місцеві скарбниці краю від заготівлі лісу отримали додатковий і вагомий фінансовий ресурс. Цьому сприяла єдина цінова політика для всіх без винятку підприємців-учасників заготівлі лісових ресурсів місцевого значення, сумлінна сплата останніми податків з отриманих доходів”, - зазначають фіскальники.

Податківці зауважують, що через здорожчання газу багато споживачів для опалення приміщень почали використовувати дрова та відходи деревини. Найбільше надходжень від лісових багатств до місцевих бюджетів надійшло у Шепетівському, Славутському, Летичівському та Ізяславському районах.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую