ye-logo.v1.2

На Хмельниччині зв’язали депутата та його родину, побили їх, а потім пограбували

Кримінал 4649
Скільки було нападників - правоохоронці не кажуть
Скільки було нападників - правоохоронці не кажуть. Фото: onthe.io

Інцидент стався декілька днів тому, але й досі у цій справі багато невідомого.

Зухвалий напад стався на Дунаєвеччині ще в ніч на 19 березня. Та про злочин правоохоронцям стало відомо аж пізно ввечері 20 березня, після того, як про це їм повідомив чоловік, який працює разом із потерпілим – депутатом Хмельницької обласної ради.

«Невідомі особи, пошкодивши віконні рами, залізли в будинок, де застосували фізичну силу до господарів та заволоділи майном, - розповів журналісту «Є» начальник управління кримінальної поліції ГУ Національної поліції у Хмельницькій області Олександр Бурлак. – Забрали вогнепальну зброю – три одиниці та гроші. Є декілька версій, які в інтересах слідства я розкрити не можу».

Скільки забрали грошей, правоохоронці також не кажуть. А ось яку силу застосували невідомі, повідали. «Засоби зв’язування застосовували до усіх членів сім’ї, - продовжує Олександр Миколайович. – Найбільше дісталося господарю будинку – він отримав середньої важкості тілесні ушкодження, після чого опинився в реанімації. Але нині стан усієї родини задовільний».

За питання чи розглядається версія, що цей напад пов’язаний з депутатською діяльністю голови сім’ї, начальник управління кримінальної поліції ГУ Національної поліції у Хмельницькій області зазначив: «Не розглядається. Версії різні, але озвучувати їх я не буду».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую