ye-logo.v1.2

Микола Семенишин розповів про резонансні вбивства Адама Яхієва та Ольги Мороз

Кримінал 3942

Поліцейський запевнив, що про ці злочини не забули.

Питання розкриття найрезонансніших злочинів минулих років перебуває на контролі керівництва Нацполіції. Як повідомив очільник поліції області Микола Семенишин, зокрема на Хмельниччині з минулого року нерозкритими залишилось три вбивства, не знайшли правоохоронці і вбивцю депутата обласної ради трьох скликань, кам’янчанина, президента ВАТ «Адамс» Адама Яхієва, якого вбили рівно п'ять років тому.

“Дуже прикро, що цей злочин залишається нерозкритим, і ми досі не проінформували громадськість про результати, і не вказали прізвища підозрюваних. Прикро, що з минулого року, з 49 вбивств в нас залишилось три нерозкритих. В тому й числі вбивство журналістки Мороз”, - зауважив микола Семенишин.

За словами Миколи Олександровича, вчора він був у Міністерстві, і вони отримали ряд критичних зауважень щодо організації роботи слідчо-оперативних груп. 

Як він додав, вже переглянуто кадровий потенціал кримінальної поліції, аби ефективніше працювати. Ретельна увага париділяється професіоналізму працівників. За словами поліцейського, в одному з районів уже затримана особа, підозрювана в замовному вбивстві.

“Без речових доказів, без підозри, обвинувального акту і рішення суду неетично оголошувати, кого ми підозрюємо. Хоча, зрозуміло, що є напрацювання і щодо вбивства Ольги Мороз, і Адама Яхієва”, - зауважив начальник поліції.

“Поліція ні про один контрольний злочин не забуває, - наголосив Семенишин, - Зокрема минулого року було розкрито більше 500 злочинів минулих років, з них 6 убивств”. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую