ye-logo.v1.2

Хореограф Чапкіс кращими визнав львів’ян, але й кам'янчани не залишилися без визнання

Культура 1995
Танцювальний кубок Чапкіса поїхав до Львова
Танцювальний кубок Чапкіса поїхав до Львова. Фото: автора

У рамках lV Всеукраїнського фестивалю-конкурсу хореографічного мистецтва «Радея-Dance», який цими вихідними проходив у Кам’янці-Подільському, до міста приїхали колективи з шести областей України.

Як ми вже повідомляли, журі конкурсу очолив хореограф, танцмейстер Віденських балів, Президент Асоціації авторських шкіл Чапкіса в Україні, Італії, Сполучених Штатах Америки, Григорій Чапкіс.
"Мені надзвичайно приємно бути присутнім на такому фестивалі і я з великим задоволенням вітаю те, що в Кам’янці-Подільському дбають про розвиток культури, розвиток хореографії і розвиток дітей. Можливо, хтось скаже, що організовувати подібні танцювальні заходи коли в країні війна не варто, але навпаки – ми формуємо наше підростаюче покоління в правильному напрямку, ми дбаємо про його здоров’я”, - цитує Григорія Чапкіса сайт Кам’янець-Подільської міської ради.
Подяку Григорій Миколайович висловив і міському голові Михайлу Сімашкевичу за увагу та підтримку таких заходів і відділу культури міської ради за пророблену нелегку роботу.
Після двох днів змагань, кубок Григорія Чапкіса отримав ансамбль «Вишиванка» зі Львова, а кубок міського голови Михайла Сімашкевича та грошову премію – ансамбль «Максі» із Кам’янця-Подільського.
 

Іра ГРІНІШИНА,

Фото автора. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую