ye-logo.v1.2

У Хмельницькому покажуть виставу за мотивами відомого голлівудського фільму

Афіша 1847
У виставі грають діти
У виставі грають діти. Фото: з архіву театру

Постановку «Енні» привезе Чернівецький академічний обласний український музично-драматичний театр імені О. Кобилянської.

 Чернівецький театр обіцяє показати хмельницьким глядачам особливу виставу. По-перше, це перша в Україні постановка дивовижної душевної історії за мотивами голлівудського фільму «Енні». По-друге, у виставі поряд з професійними акторами грають діти.
Це зворушлива історія про дівчинку, яка стала сиротою після того, як її батьки загинули в автокатастрофі. Енні виховується у притулку, однак не втрачає оптимізму і вірить, що її батьки живі і обов’язково повернуться. І врешті-решт у її житті стається диво.
Автор інсценізації та режисер-постановник вистави – заслужена артистка України, художній керівник театру Людмила Скрипка. Вона називає цю виставу доросло-дитячою і запрошує хмельничан на перегляд усіма родинами.
«Це історія про те, як усі діти світу шукають родинного тепла. Вона дуже потрібна в наш час, і не тому, що допомагає відволіктися від поганих новин. Вона підкреслює, що родина – це дуже важливо, це фундамент країни», - розповідає Людмила Іванівна. - А тому нехай дітки разом з ріднею прийдуть і подивляться доросло-дитячу історію»,
Режисер зізнається, що піти на такий експеримент (залучити до вистави професійного театру дітей) було трохи лячно. Однак Людмила Скрипка повірила у своїх підопічних, у яких викладає акторську майстерність у театральній студії.
«Так само, як Енні вірила у казку, я повірила у дітей і у те, що вони зможуть. Попри всі побоювання, юні актори виправдали сподівання, вони невтомно працювали протягом кількох місяців, і це дало свої плоди. Зараз вони досягли неабиякого рівня, і я пишаюсь ними», - запевняє Людмила Іванівна.
Виставу показали на декількох фестивалях, де вона мала неабиякий успіх. Зокрема, на «Коломийських представленнях-2015» її високо відзначила голова журі Ада Роговцева.

Постановка "Енні" у виконанні Чернівецького театру - перша в Україні.

Виставу «Енні» у виконанні Чернівецького театру імені Ольги Кобилянської можна буде переглянути у Хмельницькому 7 квітня о 14.00 та 18:30. Вистава відбудеться у приміщенні Хмельницького театру ім. М. Старицького за адресою: вул. Соборна, 60. Телефон каси: 65-59-25.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую