clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Риба, запечена під «шубою» з бекону

Рецепт путасу, запеченої з беконом, — стане гарною прикрасою вашої кулінарної колекції.

Рецепт путасу, запеченої з беконом, — стане гарною прикрасою вашої кулінарної колекції.. Фото: автора

Рибка за цим рецептом набуває яскравого копченого смаку та аромату.

З беконом рекомендується запікати рибу, яка не може «похвалитися» високою жирністю. Це і горбуша, і тріска, і путасу. Я взяла саме останню, оскільки вона у нас дуже поширена. До того ж, не дорога і корисна. Під час запікання з бекону витоплюється жир, не даючи підсихати рибі, а сама риба набуває яскравий копчений смак і аромат. Рецепт путасу, запеченої з беконом, — стане гарною прикрасою вашої кулінарної колекції.

Інгредієнти:
1 кг риби (будь-якої морської; у мене — путасу), 100 г копченого бекону, 100 г тертого сиру, сік лимона, гірчиця, сіль, перець, приправа «До риби», соєвий соус.

Приготування:
Рибу ретельно почистити, помити, просушити, нарізати шматочками. Посолити, поперчити, приправити спеціями для риби, скропити соком лимона й залишити на годину маринуватися.

Потім змастити зверху гірчицею та соєвим соусом.


Зверху — тоненькі смужечки бекону.


Посипати все тертим сиром.


Запікати в духовці, розігрітій до 190ºС, близько 30-35 хвилин, поки на беконі не утвориться золотава скоринка.


Готову страву прикрасити зеленню і скибочками лимону. 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео




Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31