ye-logo.v1.2

Правила не для всіх: «Lexus» проїхався Проскурівською, щоб «висадити пасажирів з важкими валізами»

Суспільство 3970

Тепер водій має сплатити 255 гривень штрафу.

Сьогодні, 28 березня, хмельничанин на автомобілі «Lexus» заїхав на пішохідну вулицю Проскурівську з боку Проскурівського підпілля. Водій припаркувався на тротуарі біля готелю «Арена» близько 19 години. За кілька хвилин біля авто з’явились патрульні, які помітили порушення.
Троє правоохоронців нагодились уже після того, як з автомобіля вийшли водій і пасажири та забрали валізи з багажника. Водій провів гостей до готелю і вийшов спілкуватися з патрульними. Викликати евакуатор не довелося: чоловік погодився припаркувати свій «Lexus» правильно та сплатити штраф.
Під час розмови з патрульними водій автівки аргументував порушення правил дорожнього руху тим, що в його пасажирів були важкі валізи.
Як повідомив патрульний Дмитро Кокряшкін, через порушення правил дорожнього руху (пункт 11.13) винесено постанову за рух по тротуару. Порушник має сплатити штраф – 255 гривень. 

Коментарі:

Александр 29.03.2016 23:31

О, да, товарищ Ружицкий такой, ему закон - деньги. Ну что для него тех 250 гривасов, если он и дальше уверен, что правильно сделал и в следующий раз точно так же будет ехать до Арены по пешеходной Проскуровской. Это ж его. Предлагаю патрульным так ходить каждый день. Ребята, план вам обеспечен, уж вы поверьте.

Игорь Шулаков 29.03.2016 08:12

Молодцы !!! С него не убудет.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую