ye-logo.v1.2

Збірна Хмельниччини кросменів – краща в Україні

Спорт 2086
На чемпіонаті України з кросу змагалися юніори, молодь та дорослі
На чемпіонаті України з кросу змагалися юніори, молодь та дорослі. Фото: uaf.org.ua

На чемпіонаті країни з кросу подоляни здобули сім нагород

Близько трьохсот атлетів з 20 регіонів взяли участь в чемпіонаті України з кросу, який завершився в Цюрупинську Херсонської області. У загальнокомандному заліку збірна Хмельницької області посіла перша місце. В активі подолян – три золоті нагороди, одна срібна та три бронзові.

Так, у кросі на 2 кілометри серед дівчат бронзовою призеркою стала Тетяна Палінкаш, а на трикілометрівці серед молоді третім фінішну лінію перетнув Максим Якимчук. Ще одна «бронза» в активі Ігоря Ярошенка, серед змагався серед молоді на дистанції 8 кілометрів. Відзначимо, що Ігор біг і 3 кілометри серед молоді. Але посів четверте місце.

Єдине «срібло» серед подолян здобув Дмитро Іванчук зі Славути. На дистанції 3 кілометри серед юнаків він поступився лише… Вадиму Лонському зі Старої Синяви. А ось в забігу серед молоді на 8 кілометрів тріумфував Віталій Капітанець.

Чемпіоном України серед дорослих у кросі на 8 кілометрів став досвідчений Олександр Матвійчук, якому для подолання дистанції вистачило 25 хвилин і 53 секунд.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую