ye-logo.v1.2

Як у Хмельницькому демонтують парковку

Суспільство 4164

Тепер на привокзальній площі можна безкоштовно поставити свій автомобіль.

Сьогодні, 31 березня, розпочався демонтаж платної парковки на привокзальній площі, яка була надана в оренду приватному підприємцю ще в листопаді 2012 року.

28 березня цього року Рівненський гопосдарський суд розглянув апеляційну скаргу орендаря на рішення Господарського суду Хмельницької області від 17 грудня 2015 року. Ним, нагадаємо, суд ухвалив розірвати договір (орендар порушив відразу декілька пунктів укладеної угоди) на надання права організовувати та провадити діяльність із забезпечення паркування транспортних засобів на майданчиках для платного паркування №113 від 30.11.2012р., укладеного між Хмельницькою міською радою та фізичною особою-підприємцем. І Рівненський суд залишив рішення суду першої інстанції в силі та зобов’язав орендаря демонтувати бетонні конструкції, якими обладнана парковка.

Комунальники демонтують бетонні стовпчики з парковки на привокзальній площі в Хмельницькому.

Та сьогодні демонтаж проводять саме комунальники, а не орендар. Щоправда, цьому є пояснення. «Вчора відбулася зустріч заступника міського голови Анатолія Нестерука та підприємцем, на якій домовилися, що всі роботи будуть виконані комунальними службами міста, - каже виконуючий обв’язки начальник управління транспорту та зв’язку Хмельницької міської ради Сергій Шепурев. – Звісно, не безкоштовно. Підприємець оплатить ці роботи. Усе обладнання поки що забираємо на комунальне підприємство з організації роботи пасажирського транспорту».

Про те, що на стоянці на привокзальній площі була огорожа, нагадують лише сліди від стовпчиків.

Поки комунальники демонтують бетонні стовпчики, автостоянка на привокзальній площі починає нагадувати нагадувати часи до того, як вона не була платною. Її заполоняють автівки, водії яких приємно здивовані та не на камеру кажуть: «Правильно, ця паркова має бути безкоштовної».

У подальшому, як у лютому на засіданні виконавчого комітету Хмельницької ради заявив міський голова Олександр Симчишин, парковка на привокзальній повинна бути безкоштовною.

Майно, яке належить підприємцю, складають у вантажівку та вивозять на тимчасове зберігання в комунальне підприємство з організації роботи пасажирського транспорту.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую