ye-logo.v1.2

Хмельницькі регбісти розпочнуть сезон у Львові

Спорт 1935
Не виключено, що хмельницькі регбісти матчі з регбі-15 проводитимуть на СК Поділля
Не виключено, що хмельницькі регбісти матчі з регбі-15 проводитимуть на СК Поділля. Фото: з архіву

Вже 3 квітня на них очікує перший тур із регбі-7.

Регбійний клуб «Еволюшн Севен» із Хмельницького цієї неділі розпочне виступ у новому чемпіонаті України з регбі-7. А згодом хмельничани стартують і в національній першості з регбі-15.

Перший тур із регбі-7 пройде у Львові. Командам доведеться спочатку пройти груповий етап, а вже потім зіграти матчі плей-офф, які визначать їхні місця за підсумком виступів у першому турі. Суперниками хмельничан в груповій стадії стануть дві харківські команди «Легіон-XIII-ШВСМ» та «Тех-А-С», а також «Рівне-ДЮСШ-4».

Невдовзі розпочнеться й чемпіонат з регбі-15. Як і минулого року, змагання пройдуть у два етапи. Спочатку за зональним принципом, а потім команди, за підсумком виступів на першому етапі, поділять на Суперлігу та вищу лігу.

Отож хмельницькі регбісти за вихід до Суперліги гратимуть з львівським «Соколом» івано-франківським «Роландом», збірною Рівненської області, РК «Ужгород» та тернопільським «Тереном».

«Перший матч із регбі-15 зіграємо 23 квітня в Рівному, - каже президент обласної федерації регбі Олег Плахотнюк. – А ось вдома перший матч відбудеться 21-22 травня. Зіграємо проти команди з Ужгорода».

Щодо завдань на сезон, то вони не змінилися. Хмельничани в регбі-7 спробують зазіхнути на срібні нагороди, а в класичному регбі – боротимуться за «бронзу».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую