ye-logo.v1.2

Борець із наркозлочинністю запропонував хмельницьким студентам перевезти наркотики в Малайзію

Суспільство 2658

За це навіть наче запропонував тисячі доларів, але ніхто не погодився.

Безумовно, така пропозиція Іллі Киви, начальника Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України студентам Хмельницького університету управління та права була несерйозною. Просто в такий спосіб головний борець із наркозлочинністю в Україні хотів переконати, що в Малайзії майже немає проблем із наркозалежними, оскільки за продаж наркотиків там передбачена кримінальна відповідальність.

«У Малайзію тільки ідіот полетить, або через незнання про те, що там передбачена смертна кара», - заявив Ілля Кива.

На зустрічі зі студентами правоохоронець намагався довести інформацію про реальну небезпеку наркотиків. Переконував, що навіть і пробувати «гидоту» не потрібно. «Хіба наркоманами люди стають не після того, як спробували раз? Спочатку один раз, потім другий, третій й все – ти залежний, - говорив Ілля Кива. - Кожна людина повинна знати – наркотики це залежність. А залежна людина – це як собака на повідку, це невільник, що не може повноцінно жити і творити». Демонстрував і відеосюжети про скалічені долі юних наркодилерів.

Тільки знаючи про наслідки вживання наркотиків та про покарання за їх розповсюдження, на переконання начальника Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України, в молоді може виробитися імунітет. «Спілкування з ними – це як кроку в майбутнє, - вже після зустрічі з хмельницькими студентами сказав пан Кива. – Вони формуватимуть завтрашній день, на їхні плечі ляже весь той тягар, який ми їм передамо».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую