ye-logo.v1.2

Із завтрашнього дня в Хмельницькому працюватимуть «транспортні ревізори»

Суспільство 3030
За два тижні мають встановити, скільки реально пасажирів та яких категорій перевозить громадський транспорт Хмельницького
За два тижні мають встановити, скільки реально пасажирів та яких категорій перевозить громадський транспорт Хмельницького. Фото: з архіву

У місті розпочнеться вивчення кількості пасажирів-пільговиків та дотримання графіків руху.

Рахуватимуть пасажирів будуть члени спеціально створеної робочої групи. До складу якої увійшли 33 особи - перевізники, громадські активісти, фахівці з управління економіки, начальник відділу аналізу даних статистики торгівлі та послуг Головного управління статистики в області, члени Ради Майдану та громадської ради при міській раді.

Під час обстеження, яке триватиме з 4 до 18 квітня, мають встановити кількість пасажирів, що користуються громадським транспортом, завдяки чому порахувати, якою має бути ціна та скільки пільговиків перевозить громадській транспорт. Члени робочої групи, заходячи в транспорт на випадкових зупинках, контролюватимуть правильність та правдивість обліку пасажирів, який здійснюватимуть водії.

За повідомленням прес-служби Хмельницької міської ради, звертатимуть увагу й на дотримання маршрутками та тролейбусами графіків руху.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую