ye-logo.v1.2

Хмельницьких вчителів, які займаються репетиторством у школі, звільнятимуть

Суспільство 3736

Школи інспектуватимуть без попередження, аби виявити незаконних «заробітчан».

Головний освітянин Хмельницького Роман Миколаїв особисто боротиметься зі шкільним репетиторством. Про це він сказав під час прямого ефіру на сайті «Є».

«Я оголошую бій такому виду репетиторства – говорю це своїм колегам. Готуйтесь до того, що я приїжджатиму після уроків і перевірятиму, де в яких аудиторіях, що відбувається. Забороняю вести незаконну прибуткову діяльність в комунальних закладах», - наголосив Роман Миколаїв.

За його словами, репетиторство як явище – законне, і вчитель може це робити. Але коли воно стосується школи і класу, де працює цей вчитель – це хабарництво в завуальованому вигляді.

«Я прекрасно розумію, як можна занизити оцінки, затягнути дитину на репетиторство і «виправити» ситуацію. При виявленні такого, я застосовуватиму дисциплінарні стягнення з вчителів, при повторному – звільняти. Також дивитимемось, чи зможе людина після такого працювати в галузі освіти. Це підприємницька діяльність, яка має бути оформлена відповідно. Поза школою це ваша справа. Я перевірятиму це особисто, поки що звертаюсь до сумління викладачів», - зазначив освітянин.

«Звертаюсь і до директорів: ми дійдемо до дуже неприємних ситуацій. Давайте почуємо одне одного», - додав Роман Миколаїв.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую