ye-logo.v1.2

Хмельничанам показали голлівудський мюзикл

Культура 1849

Музична вистава «Енні» Чернівецького театру імені О. Кобилянської викликала у нашому місті аншлаг.

У залі практично немає вільних місць. Глядачі, затамувавши подих, уважно спостерігають за тим, що відбувається на сцені. Багато хмельничан з дітьми, і ті також поводяться тихо. Після кожного музичного номера, вдалого жарту чи репліки глядачі вибухають оплесками. А під час зворушливих милих моментів в очах розчулених глядачів стоять сльози...
Так пройшли гастролі у нашому місті Чернівецького академічного обласного музично-драматичного театру імені О. Кобилянської. Сусіди привезли нам виставу «Енні» за мотивами шалено популярного голлівудського мюзиклу, який був екранізований.


Керівниця притулку змушує дівчат весь час прибирати.

Зворушлива історія про дівчинку-сирітку мало кого залишила байдужим. Батьки Енні загинули в автокатастрофі, але дівчинка вірить, що вони живі і одного дня знайдуть її за медальйоном. Вона живе у притулку, яким керує зла, схильна до п'янства жінка, яка зовсім не любить дітей.


Сиріт грають вихованки чернівецької театральної студії.

Доля усміхається Енні — мільйонер запрошує її в гості на канікули, щоб підняти свій передвиборчий рейтинг. Але згодом дівчинка стає для містера Олівера близькою людиною, і він, теж сирота, вирішує її удочерити.


Енні у великому місті.

Звісно, у виставі не все так просто. З'являються шахраї, які видають себе за батьків Енні, щоб отримати винагороду у сто тисяч доларів. Але на виручку приходять подруги дівчинки із сиротинця. Врешті-решт усі бандити покарані, а позитивні герої — щасливими.


Енні з новими батьками.

Історія Енні викликала у хмельничан справжнє захоплення. А особливо актори-діти, які грали на рівні з дорослими. Вони — вихованці театральної студії у Чернівцях.


Колоритні шахраї у смугастих костюмах.

На такий експеримент наважилася художній керівник театру Людмила Скрипка. Вона повірила, що її юні вихованці, в яких режисер викладає акторську майстерність, зможуть зіграти на високому рівні. І дівчата не підвели свою натхненницю. Підтвердженням цьому стало відзначення вистави «Енні» на кількох театральних фестивалях, а ще — теплий прийом хмельничан.

 

 Головна героїня Енні.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую