ye-logo.v1.2

Хмельницькі активісти поїхали до столиці "поговорити з Президентом"

Політика 2513
Фото: зі сторінки Фейсбук Вікторії Середюк

Сьогодні представники Автомайдану організовують під Адміністрацією Президента акцію.

Хмельницькі автомайданівці разом зі своїми колегами-активістами з кількох областей України поїхали до столиці, щоб, як самі зізнаються, "поговорити з Президентом". Акцію активісти анонсували, коли у Хмельницькому намагалися змусити прокурора Хмельницької області Олега Синишина написати заяву на звільнення.

Тоді, 5 квітня, автомайданівка Вікторія Середюк разом зі своєю колегою-активісткою, а нині депутатом Хмельницької обласної ради від партії "За конкретні справи" Наталією Вишнівською та ще кількома активістами із Самооборони, навіть запалили шини під стінами обласної прокуратури. Але заяви про звільнення прокурор так і не написав.

"Якщо прокурор відмовляється зараз і тут писати заяву на звільнення, то ми їдемо у Київ. З нами їде вся Україна. Ми будемо вимагати, щоб Синишина, і таких як він, зі списку «діамантових друзів-прокурорів», звільнили усіх разом. По-іншому ми не бачимо ні майбутнього, ні реформ, ні переатестацій, якщо усі посади зайняті одиними й тими ж самими", - заявила тоді Середюк. 

Сьогодні ж, автомайданівці прийшли під стіни Адміністрації Президента, щоб, як вони зазначили на своїй сторінці у Фейсбуці, задати запитання Президенту.

"Одеса. Житомир. Вінниця. Рівне. Луцьк. Київ. Чернівці. Хмельницький. Товариш Президент, ви вийдете? В нас багато запитань", - написали на своїй сторінці автомайданівці.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую