ye-logo.v1.2

Футбол. Дві команди з області гратимуть у першості України серед аматорів

Спорт 2441
Вже у квітні розпочнеться чемпіонат України з футболу серед аматорів, а в травні - чемпіонат Хмельницької області
Вже у квітні розпочнеться чемпіонат України з футболу серед аматорів, а в травні - чемпіонат Хмельницької області. Фото: з архіву

А ось в Прем’єр-лізі першості Хмельниччини, скоріше за все, виступатимуть 11 клубів.

Вже невдозі (точної дати поки що немає) розпочнеться новий сезон у чемпіонаті України з футболу серед аматорів. І цього року Хмельниччина буде представлена двома клубами. «Гратимуть волочиський «Агробізнес» та хмельницьке «Поділля», - каже голова обласної федерації футболу Ігор Хіблін. – Щоправда, поки що немає календаря. Його ось-ось повинні затвердити, після чого ми сформуємо й календар обласного чемпіонату».

У нинішній першості області з футболу серед команд найвищого дивізіону виступатимуть на три клуби більше, ніж торік. «Свою участь підтвердили 11 команд, тоді як минулого року в Прем’єр-лізі грали 8 колективів, - каже Ігор Миколайович. – Приємно, що знову будуть команди зі Старої Синяви, Красилова та Кам’янець-Подільського. Два клуби – ДЮСШ-1 та «Поділля» представлятимуть Хмельницький».

Дві команди буде і з Дунаєвеччини – одна з селища Дунаївці, інша зі станції Дунаївці. Гратиме в новому сезоні й волочиський «Агробізнес», старокостянтинівський «Случ», нетішинський «Енергетик», ФК «Славута».

Першість орієнтовано розпочнеться в травні. «Календар затвердимо тоді, коли буде розклад матчів чемпіонату України серед аматорів. Адже в ньому гратимуть «Агробізнес» і «Поділля», а тому нам слід врахувати їхню участь у всеукраїнських змаганнях», - пояснив Ігор Хіблін.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую