ye-logo.v1.2

Наш репортаж: Сто днів поліції, "Зомбі" та грамота для генерала

Суспільство 5222

У Хмельницькому відзначили перші сто днів роботи патрульної поліції в місті.

 У парку імені Михайлу Чекмана відбулися урочистості від патрульної поліції Хмельницької. Полісмени вирішили відзначити свої перші сто днів роботи, прозвітувати про свою роботу та нагадати хмельничанам, що одним із їхніх пріоритетних завдань - допомагати людям.

"За цей час наліню 102 надійшло приблизно 20 тисяч звернень, - звітував начальник партульної поліції Хмельницького Олег Костенко. - Найбільше - повідомлення про порушення правил дорожнього руху, сімейні конфлікти... Патрульними поліцейськими складено 700 протоколів за порушення правил дорожнього руху, більше 3000 постанов винесено. На території міста, в середньому, фікусється по чотири аварії щодня. Найстрашніше, це водії напідпитку. Таких правопорушень зафіксовано більше трьох сотень".

Поліцейським доволі швидко вдалося роздати "ювілейні" надувні кульки.

Можливо, цей звіт було цікаво слухати дорослим, а ось дітям... вони отримували різну сувенірну продукцію від поліцейських. Щоправда, за правильні відповіді. Запитання були не складними. До прикладу: "В яку пору доби поліцейський має вдягнути світлосвідбиваючий жилет?". Гралися діти й в дорослих учасників руху на штучно влаштованій дорозі.

Регулювальник, пішоходи та авто... все, як у справжньому житті.

Дітям було цікаво глянути й на поліцейські автомобілі.

Ну, а поки дітлахи вигравали призи та гралися, Олег Костенко вручав своїм підлеглим грамоти. Та не лише патрульним поліцейським дали подяку. Керівник хмельницьких патрульних нагородив грамотою і... генерала третього рангу, виконючого обов’язки начальника Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Миколу Семенишина.

Олег Костенко (перший ліворуч), начальник патрульної поліції Хмельницького та Микола Семенишин (другий ліворуч), в.о. начальника ГУ НПУ в Хмельницькій області, схоже обговорили й якісь робочі питання.

Керівник Хмельницької поліції нагородив кращих своїх підлеглих почесними грамотами.

А ось Тетяна Чубар, яка не тільки служить в патрульній службі поліції Хмельницького, а є ще багаторазовою призеркою Європи і світу з рукопашного бою та військово-спортивних багатоборств, заспівала пісню гурту "The Cranberries" під назвою "Zombie". Вже після виконання Тетяною світового хіту, ведучий заходу Віктор Шайда зауважив: "Хто розуміє англійську, той знає, що ця пісня про війну".

Тетяна Чубар - поліцейський, який не лише може захистити, а має талант до співу.

"Не дивлячись на те, що пройшло лише 100 днів, колектив у нас дуже злагоджений, всі налаштовані на одну мету - в місті має бути спокій та порядок", - запевнив керінвик патрульної поліції Хмельницького Олег Костенко.

Попри святковий настрій, патрульні поліцейські пам’янули усіх українців, які загинули на сході України та під час Революції Гідності.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую