ye-logo.v1.2

За тиждень на Хмельниччині телефонні шахраї виманили 22 тисяч гривень

Кримінал 2256
На Хмельниччині процвітає телефонне шахрайство
На Хмельниччині процвітає телефонне шахрайство. Фото: dr.ck.ua

Про це повідомляє прес-служба нацполіції області.

1 квітня до 25-річного жителя м.Шепетівка зателефонував невідомий і попросив допомоги інваліду дитинства і дізнався реквізити його банківської картки. Як повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Хмельницькій області, таким чином із картки зникло 3082 гривень.
Вже за кілька днів, 4 квітня, жертвою телефонних шахраїв став 47-річний хмельничанин.

“До нього зателефонувала невстановлена особа, яка представилась працівником банку, та під приводом зменшення кредитного ліміту, дізнавшись реквізити його банківської картки, шахрайським шляхом заволоділа з неї 8100 гривнями.” - йдеться у повідомлені сектору комунікації ГУ Національної поліції в Хмельницькій області.

8 квітня більше 9 тисяч гривень шахраї телефоном виманили у 64-річної кам'янчанки. До жінки зателефонував невідомий і погрожував притягнути її дочку до кримінальної відповідальності за побиття. За уникнення інциденту і вимагав кошти.
Того ж дня постраждала від телефонних шахраїв 46-річна жительки с. Великий Жванчик (Дунаєвецький район).

Поліцейські повідомляють, що до жінки зателефонувала невстановлена особа, яка представилась працівником поліції, та під приводом не притягнення її сина до кримінальної відповідальності за вчинення кримінального правопорушення, заволоділа 1000 гривень. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую