ye-logo.v1.2

У Кам'янці-Подільському затримали крадія-рецидивіста

Кримінал 1617
Кам
Кам'янчанин обікрав "Копійку". Фото: olx.ua

Раніше судимий 42-річний чоловік обікрав «Копійку».

Ще 6 березня у Кам'янці-Подільському обікрали авто 39-річного місцевого жителя. Майже відразу постраждалий повідомив поліцію про те, що невідомий обчистив його автомобіль, припаркований у дворі. Із салону зникли автомагнітола, акумулятор та акустичні колонки. У ході розслідування правоохоронці з'ясували, що крадієм був раніше судимий 42-річний кам'янчанин.

Як повідомляють у поліції, вони одразу почали перевіряти раніше судимих осіб, які мешкають в цьому дворі. З’ясували, що того вечора в одного із них було невеличке застілля. На вечірці був присутній 42-річний мешканець району, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Наступного дня чоловік похвалився знайомим, що має акумулятор на продаж.

“Як виявилось, акумулятор був саме з обкраденої «Копійки». Крім нього, зловмисник поцупив ще автомагнітолу і колонки. Усе крадене сховав неподалік, а наступного дня переніс до себе додому”, - кажуть у поліції.

Крадію світить покарання строком на п'ять років. Зловмисника перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Наталя ГАРМАТЮК

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую