ye-logo.v1.2

На Кам'янеччині 24-річний зловмисник обікрав сільську раду

Кримінал 1783
Хлопець у крадіжці зізнався
Хлопець у крадіжці зізнався. Фото: facebook.com

Хлопець розбив вікно і забрав додому комп'ютер.

 До поліції звернулись жителі села Завалля Кам’янець-Подільського району, які розповіли, що в приміщенні місцевої сільської ради розбите вікно. В ході огляду місця події правоохоронці встановили, що невідома особа, розбивши каменем вікно, викрала монітор та системний блок комп’ютера.

“Вже наступного дня в поле зору правоохоронців потрапив 24-річний житель одного із сусідніх сіл. Оперативник зі стажем Олександр Гоголь, поспілкувавшись із хлопцем, побачивши його хвилювання, зрозумів, що він має відношення до вчинення крадіжки”, - повідомляють поліцейські на сторінці у Фейсбуці.

Під час огляду домогосподарства, правоохоронці виявили монітор та системний блок, походження якого хлопець не зміг пояснити. Працівники сільської ради підтвердили, що це саме те майно, яке було викрадене. Зловмисник зізнався у крадіжці, вину він визнав повністю та розкаявся у вчиненому.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за фактом розпочате досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 185 КК України. Днями хлопцю буде оголошено про підозру.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую