ye-logo.v1.2

Працівниця Держгеокадастру сплатить штраф за те, що вимагала в пенсіонерки хабар

Кримінал 1857
Чиновниця хотіла використати гроші на власні потреби
Чиновниця хотіла використати гроші на власні потреби. Фото: zib.com.ua

Посадову особу визнали винуватою у вчиненні шахрайства.

 Полонський районний суд виніс обвинувальний вирок у корупційному кримінальному провадженні щодо державного службовця відділу Держгеокадастру в районі. Про це повідомляє прокуратура області.

"Доведено, що головний спеціаліст підрозділу Держгеокадастру шляхом обману одержала від літньої мешканки 1000 гривень. Ці кошти вона начебто мала передати своїм обласним колегам за вирішення питання про безоплатне оформлення права власності пенсіонерки на 2 га земельної ділянки сільськогосподарського призначення", - зазначають у прокуратурі.

У разі відмови в передачі грошей чиновниця натякнула майбутній власниці землі, що її документи буде знищено. Насправді ж отримані кошти засуджена планувала використати на власні потреби.

За інформацією керівника Шепетівської місцевої прокуратури Івана Комара, посадову особу відділу Держгеокадастру визнано винуватою у вчиненні шахрайства та замаху на надання неправомірної вигоди. Згідно з вироком суду, їй у межах санкцій вказаних статей призначено покарання - 9520 гривень штрафу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую