ye-logo.v1.2

Чверть століття Хмельницька дитяча школа мистецтв відзначала гучно

Культура 3556
Вихованці школи мистецтв продемонстрували свої таланти.
Вихованці школи мистецтв продемонстрували свої таланти. . Фото: автора

12 квітня школа мистецтв святкувала 25-річчя із дня заснування.

Ювілей Хмельницька дитяча школа мистецтв відзначила святковим концертом у Хмельницькому академічниому театрі ім. М.Старицького. Підготувала його уся мистецька родина палацу творчості — викладачі та юні вихованці. Упродовж кількох годин вони танцювали, співали, грали на різних музичних інструментах, демонстрували акторські уміння.
«В 1991 році найкраще приміщення міста було віддано дітям. У дитячій школі мистецтв сьогодні панує музика, танці, займаються художники і актори. За роки існування школа збагатилась і укріпла» - говорить директор Хмельницької дитячої школи мистецтв Альбін Тарчевський
Зайого словами, декілька років тому у Південно-західному мікрорайоні міста відкрито філію дитячої школи мистецтв, де працює хореографічне та образотворче відділення. Загалом в школі працює 21 творчий колектив, а це майже 100 педагогів.

Школа мистецтв виховала багато талановитох особистостей, і зараз тут навчаються майбутні співаки, музиканти, актори, художники і танцюристи. У цьому всі пересвідчились під час їх виступу на святі. Перший номер концертної програми відкривали усім дитячим колективом — по-черзі кожне із творчих відділень школи демонструвало свої уміння. Далі вихованці представляли свої відділення по-черзі. Допомагали їм на сцені і педагоги. Переповнений зал театру не жалів долонь для молодих артистів.

На концерт прийшли батьки діток, котрі займаюються в школі, педагоги. З подарунками завітали і представники міської влади.
У фойє театру школа мистецв пілготувала виставку кращих дитячих робіт. А це твори живопису, рисунку, скульптури та та декоративно-прикладного мистецтва. Експонувалися тут і ескізи колекції одягу учнів класів моделювання та конструювання, а також дизайну одягу, роботи з комп’ютерної графіки. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую