ye-logo.v1.2

П'яний 23-річний хмельничанин “замінував” приватне підприємство

Кримінал 1673
Правоохоронці не виявили вибухонебезпечних предметів
Правоохоронці не виявили вибухонебезпечних предметів. Фото: unn.com.ua

За невдалий жарт хлопцю загрожує до 6 років позбавлення волі.

 Поліцейські встановили особу зловмисника, який минулого тижня повідомив про неправдиве замінування одного з підприємств у Хмельницькому. Ним виявився 23-річний хмельничанин, якого влітку 2015 року звільнили звідти за прогули.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції області, повідомлення про замінування підприємства надійшло 8 квітня близько опівночі. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група та працівники вибухотехнічної служби. Правоохоронці оглянули приміщення та прилеглу територію, але жодних вибухонебезпечних предметів не виявили.

"Через декілька днів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився колишній співробітник підприємства, 23-річний місцевий житель. Чоловік стверджував, що у той момент, коли телефонував, перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Проте, цей факт не виправдовує зловмисника", - зазначають у поліції.

Молодому чоловікові вже оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох  до шести років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую