ye-logo.v1.2

Хмельничан просять бути як Порошенко і вийти на прибирання

Суспільство 2495
Волонтери кличуть хмельничан на прибирання
Волонтери кличуть хмельничан на прибирання. Фото: автора

Наступними вихідними в області оголошують “суботник”.

 Соціально-екологічна акція "Зробимо Україну чистою разом!" пройде 23 квітня по всій територій України. Мешканців Хмельниччини просять долучитись і навести лад у дворах, парках, скверах. Як зауважують організатори, минулого року всеукраїнська акція зібрала понад 380 тисяч учасників, серед яких була і дружина Президента. А цьогоріч Петро Порошенко теж обіцяв приєднатися і трохи поприбирати у Вінниці.

“Ми цього року “замахнулись” на 700 тисяч учасників. Як і торік підтримала нас Марина Порошенко і вже сам Петро Олексійович. Сподіваємось, що змінемо Україну, і люди стануть свідомими”, - зазначила координатор проекту “Зробимо Україну чистою разом!” Наталія Косяченко.

На Хмельниччині організацією акції “Зробимо Україну чистою разом!” займатимуться учасники громадської організації “Мистецька сотня “Гайдамаки”. Усіх подолян закликають прибрати парки та інші місця відпочинку поряд зі своїм домом від сміття. Брудні місця, які варто очистити, можна вказувати на спеціальній карті.

“Ми запрошуємо усіх людей найперше показати місця, які, на їхню думку, потрібно прибрати. Просимо прийти 23 квітня і підтримати самих себе, щоб було чисто на дитячих майданчиках, у парках, у лісах. Долучайтесь, щоб внести свою частку у справу наведення чистоти і порядку. Необхідним інвентарем забезпечать організатори”, - додав учасник ГО “Мистецька сотня “Гайдамаки”.Олександр Попов.

Контактні особи у Хмельницькій області: Віктор Шайда (тел. 068-54-03-379), Олександр Попов (тел. 067-43-04-629).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую