ye-logo.v1.2

На Дунаєвеччині двоє чоловіків вкрали прапор із могили бійця АТО

Кримінал 2137
Фото: hm.npu.gov.ua

Зловмисники зняли прапор із могили і почепили його на мотоблок.

У селі Лисець Дунаєвецького району двоє 22-річних чоловіків зняли український прапор з могили загиблого бійця АТО. Стяг вони почепили на мотоблок і їздили так по околицях села. Зловмисників помітила дружина бійця, вона ж і викликала правоохоронців.
Як повідомляють у Нацполіції, прапор до могили бійця прикріпили друзі воїна, які прийшли провідати його могилу напередодні другої річниці від дня загибелі. “Через декілька днів в Лисець із сусідньої Великої Побійної на мотоблоці приїхало двоє молодиків. Коли хлопці проїжджали повз місцеве кладовище, побачили на могилі бійця прапор і, не задумуючись, зняли його і почепили на свій мотоблок, а потім так «патріотично» проїхались через усе село” - кажуть у прес-службі правоохоронців.
По дорозі хулігани підібрали ще двох товаришів і уже поверталися у Велику Побійну, коли їх зустріла дружина загиблого бійця. Жінка одразу впізнала прапор і зупинила молодиків, проте вони наполягали на тому, що знайшли стяг біля лісу. Потім врешті зняли його і поїхали далі. Проте жінка на власному автомобілі їхала за зловмисниками до того часу, поки не зустрілася з поліцейськими, які прибули на її виклик.
За скоєне адміністративне порушення, ініціатору присудили 15 діб, а його приятелю – 7. 

Наталя ГАРМАТЮК.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую