ye-logo.v1.2

Хмельницький гурт зіграв дуетом з Віктором Павліком

Культура 3487

Колектив «Чумацький шлях» записав рок-версію пісні «Шикидим» та надихнув співака на масштабний проект.

Відомий поп-співак Віктор Павлік випустив альбом у стилі рок «З новим Rockom». До запису долучилося 15 українських гуртів, в тому числі два із Хмельницького – «Чумацький шлях» і «Мотор’ролла». Причому, хлопці із «Чумацького шляху» стали ініціаторами цього проекту.
«Колись Віктор Павлік написав на своїй сторінці у Фейсбук, що хотів би спробувати щось таке. А ми зателефонували і запропонували йому записати кавер на пісню «Шикидим», – розповідає вокаліст та фронтмен гурту «Чумацький шлях» Сергій Строян. – Віктору наш експеримент сподобався, він захотів записати цілий альбом у такому стилі».
«Хлопці надихнули мене на цей проект, – розповів співак під час презентації альбому. – Вони спершу зробили свій кавер, а потім ми записали його дуетом – перший куплет співає Сергій, другий – я, потім – разом».
Пісню «Шикидим» хмельницькі рокери обрали тому, що вона найкраще підійшла їм за мелодикою.
«Ми не дуже переробляли пісню, мелодія і гармонія залишилися тими ж, лише додали кілька вставок та більш важке звучання», – розповідає Сергій Строян.
Цю пісню разом з Віктором Павліком хмельницькі музиканти зіграли у Києві на презентації альбому «З новим Rockom», також записали на неї кліп. Тепер час від часу вони виконують кавер на власних концертах.
Коли лідер гурту «Мотор’ролла» Сергій Присяжний побачив інформацію про дует Віктора Павліка з «Чумацьким шляхом», також вирішив долучитися до проекту, тим паче, що давно підтримував дружні зв'язки із співаком. Так народилася рок-версія пісні «Тарам там». Також у проекті «Віктор Павлік і друзі» взяли участь гурти «Пан Пупець», «Узвар», «Був'є», «Rock-H» та інші.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую