ye-logo.v1.2

На Хмельниччині чоловік вкрав у свого сусіда ванну і посуд

Кримінал 2131
Потерпілий одразу звернувся до поліції
Потерпілий одразу звернувся до поліції. Фото: facebook.com

Вже за кілька днів поліцейські встановили особу крадія.

 У Нестерівцях Дунаєвецького району місцевий житель тричі обікрав господарство свого сусіда. Як повідомили правоохоронці, 33-річний чоловік викрав ванну, газовий котел та посуд і здав усе на пункт прийому металобрухту.

«Вже за кілька днів поліцейські встановили особу крадія. Ним виявився 33-річний місцевий житель. Лиходій проживав по сусідству, отож бачив, що господарі навідуються туди рідко. Через вікна будинку та господарських будівель він побачив речі, які можна продати та заробити грошей. Двічі молодик навідувався на господарство один, а третій раз, не по силі йому видалася чавунна ванна. Щоб винести її, попросив свого тестя”, - зазначає Дунаєвецький відділ поліції у Фейсбуці.

Усе викрадене чоловік здавав на пункт прийому металобрухту. Виручив близько 800 гривень, які витратив на власні потреби. Потерпілому ж завдав шкоди на майже 3500 гривень.

За даними фактами відкрито кримінальне провадження за частиною третьою статті 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України та зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні зазначеного кримінального правопорушення. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую