ye-logo.v1.2

На сцені у Хмельницькому виступала «космічна» дівчина з «Pur:Pur»

Культура 3851

Відбувся концерт гурту, який пройшов до півфіналу національного відбору «Євробачення 2016».

До Хмельницького у вівторок, 19 квітня, з концертом вперше завітав український інді-поп гурт з міста Харків «Pur:Pur». Завдяки легкому, приємному, мелодійному звучанню пісень у виконанні Нати Сміріної публіці не довелось сумувати.

Солістка «Pur:Pur» вийшла на сцену в дивному залізному капелюшку, в звично-незвичному образі «космічної» дівчини. Як вона сказала, Хмельницький перевершив інші міста, в яких гурту вже довелось виступати. Хмельничани аплодували стоячи, дехто впродовж усього концерту драйвово танцював.

Ната Сміріна подякувала присутнім, особливо тим, хто привів з собою дітей. Вона хоч і зауважила, що формат музики ймовірно не для наймолодших, однак молодь – це найсвітліше майбутнє країни, яке тільки можна уявити.

Гурт «Pur:Pur» засновано у лютому 2008 року, коли Ната Сміріна та Євген Жебко завантажили на Youtube своє перше відео на пісню «Cosmic Girl». Після цього гурт запросили виступити на фестивалі «ВДОХ». Відтоді гурт перетворився на тріо, поповнившись гітаристом Станіславом Кононовим.

Виконання пісень "Pur: Pur" особливо легке і мелодійне

У 2016 році гурт «Pur:Pur» пройшов до півфіналу національного відбору конкурсу «Євробачення 2016». Окрім того, вже будучи відомою, солістка Ната Сміріна прийшла на телепроект «Голос країни», щоб спробувати себе в новому амплуа. Її виступ з піснею британського гурту «Florence and the Machine» став сюрпризом для глядачів і тренерів. Коли тренери повернулися, виявилося, що всі вони знайомі з творчістю «Pur: Pur», а Святослав Вакарчук зізнався, що є її фанатом.

«Бажаємо вам лише найпрекрасніших змін у житті, - сказала Ната Сміріна, презентуючи останню пісню. - А якщо трапляється щось не прекрасне, то прекрасного досвіду».

Святослав Вакарчук побажав Наті залишатись собою

Наприкінці концерту Ната Сміріна сфотографувалась з усіма присутніми слухачами, принаймні тими, хто потрапив в об’єктив фотокамери. Солістка гурту зауважила, що виступ відбувся саме в Будинку культури, оскільки їй сподобався зал. Нагадаємо, у Хмельницькому концерту групи «Pur: Pur» організувала громадська організація «Територія», яка проводить щорічний фестиваль «Respublica».

Гурт «Pur:Pur» пройшов до півфіналу національного відбору конкурсу «Євробачення 2016»

Ната Сміріна знову здивувала незвичним вбранням

Зал як і сцену залило пурпурове світло

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую