ye-logo.v1.2

Щоб врятувати дитину та чоловіка, хмельничанка віддала псевдоворожці гроші та прикраси

Кримінал 1963
Незнайомка розповіла жінці, що на її сім’ю наведена страшна «порча»
Незнайомка розповіла жінці, що на її сім’ю наведена страшна «порча». Фото: vinbazar.com

Потерпіла віддала шахрайці 100 євро, 540 доларів США, 400 гривень та золоті прикраси.

У Хмельницькому 25-річну жінку ошукали псевдоворожки. Подія сталася на проспекті Миру. Як повідомляють у Нацполіції, потерпіла гуляла у дворі з маленькою донечкою, коли до неї підійшла незнайомка і почала розповідати про те, що на її сім’ю наведена страшна «порча» і якщо нічого не робити, незабаром дитина помре, а чоловік розіб’ється в автомобільній катастрофі.

“Відразу запропонувала запобігти нещастю - провести спеціальний ритуал над усіма грішми і прикрасами, які є вдома. Не вагаючись, молода мама склала в сумку усі цінності: 100 євро, 540 доларів США, 400 гривень, 2 каблучки, 3 ланцюжки, 2 хрестики та 1 кулончик із золота”, - розповідають у прес-службі правоохоронців.

Швидко до шахрайки приєдналась напарниця, і вони почали ходити із сумкою довкола будинку примовляючи якісь закляття. Після «ритуалу» віддали сумку потерпілій і сказали відкрити її через деякий час.

«Коли жінка отямилась і відкрила сумку, то побачила, що вона порожня, а шахрайок вже й слід простиг. Потерпіла одразу ж звернулась за допомогою до поліції», - кажуть поліцейські. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України.

Наталя ГАРМАТЮК

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую