clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Весняний салат із редиски, бринзи й кукурудзи

Крім того, що легкий та неймовірно смачний, він ще й готується буквально за 10-15 хвилин.

Крім того, що легкий та неймовірно смачний, він ще й готується буквально за 10-15 хвилин.. Фото: автора

Крім того, що легкий та неймовірно смачний, він ще й готується буквально за 10-15 хвилин.

Весняні салати кардинально відрізняються від зимових. Тут вже не місце консервованим овочам і важким заправкам. На зміну їм приходить велика кількість яскравих фарб свіжої зелені й овочів. Редис першим відкриває сезон в кожному новому році й смакує пречудово у будь-якому салаті. Особливо я люблю цей овоч із домашнім сиром або бринзою.

Інгредієнти:
300 г червоної редиски, банка консервованої кукурудзи, 100 г бринзи, пучок зелені (зелена цибуля, петрушка і кріп), жменя подрібнених волоських горіхів.
Заправка: 2 зубки часнику, 3 ст. л. оливкової олії, 1 ст. л. лимонного соку, 1 ч. л. меду, 1 ч. л. гірчиці, сіль, чорний перець за смаком.

Приготування:
Нарізати кружальцями редиску. Бринзу подрібнити великими кубиками. Додати консервовану кукурудзу й подрібнену зелень.

Посипати подрібненими горішками й ретельно перемішати.


Приготувати заправку: змішати в чашці оливкову олію, мед, гірчицю, вичавлений через прес часник і лимонний сік. Додати сіль та перець за смаком. Збити суміш виделкою.


Полити салат заправкою, ще раз перемішати. Якщо потрібно досолити й доперчити за смаком. 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео




Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31