ye-logo.v1.2

Обласна рада звернулася до уряду та парламенту щодо розірвання усіх торговельних зв’язків з Росією

Політика 2302
Загальні результати голосування за зверненя до парламенту та уряду на табло продемонстрували, а ось поіменне голосування обіцяють оприлюднити протягом 5 днів
Загальні результати голосування за зверненя до парламенту та уряду на табло продемонстрували, а ось поіменне голосування обіцяють оприлюднити протягом 5 днів. Фото: автора

А також просить прийняти звернення до США та Великобританії, щоб ті також зробили відповідний крок на знак солідарності.

«Невідкладно прийняти на загальнодержавному рівні рішення про розірвання усіх торговельних зв’язків з Росією як країною-агресором (заборону бізнесу окупанта на українській землі)» - із таким зверненням звертаються депутати Хмельницької обласної ради до Кабінету Міністрів та Верховної Ради.

За відповідне звернення проголосували 50 депутатів. Ще 25 не голосували, а четверо утримались. Щоправда, хто ці четверо – поки що невідомо. Але в обласній раді обіцяють протягом п’яти робочих днів оприлюднили поіменний список голосування.

У тексті до уряду та парламенту, який прийняла облрада, йдеться про те, що другий рік поспіль триває війна на сході з країною-агресором - Російською Федерацією, яка застосувала силу і зброю проти територіальної цілісності Української, а також анексувала Крим. А Україна й досі не припинила торгівлю з країною-агресором – Росією, яка «веде з нами війну та використовує прибуток, отриманий від свого російського бізнесу на нашій українській землі, для фінансування тероризму і закупівлі зброї, якою вже в подальшому вбивають наших українських бійців та мирних жителів».

Тому обласна рада просить, цитуємо: «невідкладно прийняти на загальнодержавному рівні рішення про розірвання усіх торговельних зв’язків з Росією як країною-агресором (заборону бізнесу окупанта на українській землі) на період до припинення нею анексії Автономної Республіки Крим, окупації територій Донецької та Луганської областей, виведення із зазначених територій її окупаційних військ, припинення фінансування терористичних організацій «ДНР» та «ЛНР».

Також обласні обранці звертаються з тим, щоб прийняли постанову, якою затвердити звернення Верховної Ради України до країн-гарантів Будапештського Меморандуму, а саме США та Великої Британії про їхню солідарність з Україною щодо розірвання торговельних зв’язків з Російською Федерацією як державою-агресором.

Між іншим, під час прийняття цього звернення, в сесійній залі не було обговорення. Як заявив голова Хмельницької обласної ради, питання було розглянуто на засіданнях усіх постійних комісій та президії облради.

Надаємо, Верховна Рада України ще 27 січня минулого року визнала Росію державою-агресором.
 

Коментарі:

Володимир 23.04.2016 19:19

"... Хмельницкий снова обратился в Москву и стал настойчиво просить царя о принятии его в подданство. 1 октября 1653 года был созван Земский собор, на котором вопрос о принятии Богдана Хмельницкого с войском запорожским в московское подданство был решён в утвердительном смысле. 8 января 1654 года в Переяславле была собрана рада, на которой после речи Хмельницкого, указывавшего на необходимость для Украины выбрать кого-нибудь из четырёх государей: султана турецкого, хана крымского, короля польского или царя московского и отдаться в его подданство, народ единодушно закричал: «Волим под царя московского, православного»." Википедия "Ще прийде коза до воза" (Українське народне прислів"я)

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую