ye-logo.v1.2

Футзал. "Спортлідер+" посперечається за "бронзу" "Екстра-ліги"

Спорт 1978

Це стало відомо після того, як хмельничани зіграли черговий матч із харківським "Локомотивом".

Після двох поразок у Харкові в півфінальній серії до трьох перемог "Спортлідеру+", аби мати шанс на вихід до фіналу, портібно було вдома перегравати "Локомотив". На жаль, оновленій хмельницькій команді не вдалося "стрибнути" занадто високо. Бажання "зашкалювало", а ось реалізація моментів...

"Локомотив" вже на початку матчу дав зрозуміти, що не збирається дарувати хмельничанам ще один матч. Лише за перші 20 секунд "залізничники" 5 разів потурбували Богдана Тимощука! Хмельничани ж перший удар по воротам Литвиненка завадли аж на 4 хвилині, коли потужно пробив Лисенко, та голкіпер харків’ян та збірної України з футзалу врятував своб команду. Могли хмельничани відкрити рахунок і на 7 хвилині, та м’яч, після удару Валерія Власовича з порожніх воріт "виніс" Денис Овсянников. А через 4 хвилини саме Овсянников і став автором першого забитого голу в матчі.

Денис Овсянников (№11) відкрив рахунок у грі "Спортлідера+" з "Локомотивом".

Хмельничани пресингували гравців "Локомотива" близько до їхніх воріт.

На 17 хвилині, після того, як м’яч у штрафному майданчику "Спортлідера+" влучив у руку Андрію Хамдамову, у ворота хмельничан призначили пенальті, який реалізував Сергій Журба. Та на перерву команди пішли за рахунку 0:3. За 8 секунд до перерви третій гол у ворота Тимощука забив Євген Рогачов.

У матчі вистачало боротьби, яка часто завершувалася порушенням правил.

Боротьба за м’яч у грі "Спортлідера+" з "Локомотивом" точилася на усіх ділянках майданчика.

У першому таймі в ворота "Спортлідера+" гравці "Локомотива" забили три голи.

У другій половині матчу Рогачов на 25 хвилині оформив "дубль". Щоправда, забив вже не Тимощуку, а Іллі Бакинському. Та хмельничани за хвилину "розмочили" рахунок - відзначився Дмитро Калуков. Більше моментів "Спортлідеру+" реалізувати не вдалося. Натомість "Локо" забив ще раз - на останній хвилин Рогачов оформив хет-трик.

Сергій Журба (№7) завадив Дмитру Мартиненко завершити атаку "Спортлідера+" голом.

Хмельничани, ризикуючи здоров’ям, намагалися вирвати бажану перемогу над "Локомотивом".

Отож, "Локомотив", як і минулого року, гратиме у фіналі. Ось тільки суперником харків’ян буде не "Спортлідер+", а львівська "Енергія". А ось хмельничани поборяться за "бронзу" з херсонським "Продексімом". Першій два матчі пройдуть у Херсоні. Серія триватиме до трьох перемог. Найвирогідніше, що "бронзовий фінал" розпочнеться 7-8 травня.

У трьох матчах проти "Локомотива" в воротах "Спортлідера+" побувало 14 голів.

Фанати, попри поразку, подякували хмельницькій команді. Попереду - битва за бронзові медалі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую