ye-logo.v1.2

Жахлива аварія в Хмельницькому. Шансів вижити не було

Суспільство 16480
На жаль, водій та пасажир Фольксавагена згоріли в салоні автомобіля
На жаль, водій та пасажир Фольксавагена згоріли в салоні автомобіля. Фото: надане прес-службою обласного управління Нацполіції

Автомобіль підскочив, перекинувся та запалав.

Дорожньо-транспортна пригода, в якій загинуло двоє чоловіків, сталася в Хмельницькому пізно ввечері 28 квітня. Сталося все приблизно о 22.20.

«Автомобіль «Фольксваген Пассат» рухався вулицею Західно-Окружною від Катіону, - розповідає інспектор сектору комунікацій Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Катерина Шуприган. – Автівка, за версією слідства, зіткнулася з огорожею посередині дороги, підскочила та перекинулася. Після чого одразу ж запала. На жаль, водій 1984 року народження та його пасажир 1982 року народження загинули».

Між іншим, спочатку була версія, що в салоні іномарки перебували троє людей. Оскільки свідки події бачили, що на сидінні біля водія був один пасажир, а після того, як пожежу загасили, виявили тіла лише водія та чоловіка на задньому сидінні. «Та слідчі вже з’ясували, що третьої людини не було, - коментує пані Шуприган. - Просто пасажир, який загинув, і справді сидів на передньому сидінні, але після того, як автомобіль перекинувся, його відкинуло на заднє сидіння».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую