clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Гречаники у вафельних трубочках, смажені в клярі

Підсмажені в клярі, такі гречаники набувають чудову хрустку скоринку й ніжну  начинку.

Підсмажені в клярі, такі гречаники набувають чудову хрустку скоринку й ніжну начинку. . Фото: автора

Рум'яні, хрусткі трубочки, з цікавою соковитою начинкою готуються просто, а розходяться на «ура».

Підсмажені в клярі, такі гречаники набувають чудову хрустку скоринку й ніжну начинку. Дуже ситно, і виглядає красиво й ефектно. І в холодному, і в гарячому вигляді трубочки смакують чудово.

Інгредієнти:
2 упаковки вафельних трубочок,

500 г свинини, склянка вареної гречки, 100 г твердого сиру, 3 цибулини, сіль, перець, олія для смаження.
Для кляру: борошно, 3-4 яйця, 80 мл молока, сіль, перець.

Приготування:
М'ясо та цибулю перекрутити через м'ясорубку, додати сіль, перець. Сир натерти на грубій тертці, гречку змолоти у млинку чи блендері до однорідної маси.

Всі інгредієнти ретельно змішати, щоб утворився щільний фарш.


Нафарширувати фаршем трубочки.


Для кляру яйця збити з молоком, сіллю і перцем. В цю суміш занурювати вже нафаршировану трубочку. Після цього обкачати її у борошні й знову у яєчній суміші. Викладати трубочки на розпечену сковорідку з олією. Обсмажувати з зі всіх сторін до красивого золотавого кольору.

Викладати на паперовий рушник для видалення зайвого жиру.

Потім скласти в каструлю.

Подавати з овочевим салатом.

 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео




Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31