ye-logo.v1.2

У хмельницькій філармонії виступатимуть відомі музиканти з Німеччини

Афіша 2509
«DUO 9» у складі Єлизавети Бірюкової  (флейта) та Крістофа Ріттера (фортепіано)
«DUO 9» у складі Єлизавети Бірюкової (флейта) та Крістофа Ріттера (фортепіано). Фото: oblfilarmonia.com

Даруватиме музику дует «DUO 9».

 Хмельницька обласна філармонія запрошує у четвер, 5 травня, о 18.30 годині послухати блискучу гру музикантів світового рівня. Високе виконавське мистецтво даруватимуть німецькі гості, відомий дует «DUO 9» у складі Єлизавети Бірюкової (флейта) та Крістофа Ріттера (фортепіано).

Єлизавета Бірюкова є лауреатом багатьох міжнародних конкурсів, володаркою престижних виконавських відзнак, постійною учасницею різноманітних фестивальних проектів та ансамблевих формацій. Крістоф Ріттер – професор Вищої школи музики ім. Ф.Ліста у Веймарі, засновник та піаніст ансамблю сучасної музики Кlangwerkstatt Weimar. У творчому багажі музикантів успішні виступи на відомих сценах Німеччини, Франції, Польщі, Швейцарії, Чехії, Австрії та інших країн.

У цей вечір музиканти візьмуть участь у спільній програмі з Академічним симфонічним оркестром філармонії та диригентом Тарасом Мартиником. Вашій увазі пропонуються яскраві зразки концертного жанру у творчості К. Рейнеке та Е. Шульгофа, а також оркестрові твори Б. Лятошинського та Ф. Ліста.

А вже 7 травня, у суботу, о 17 годині хмельничани матимуть можливість насолодитися камерною музикою в досконалому дуетному звучанні «DUO 9». Довідки за телефоном: 79-44-74.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую