ye-logo.v1.2

Ювілейний "Форпост" вже цими вихідними стартує у Кам'янці-Подільському

Афіша 2062

П`ятий, ювілейний фестиваль середньовічної культури “ФОРПОСТ 2016” знову збирає всіх у Кам`янець-Подільській фортеці 7-9 травня 2016 року.

Цього року організатори підготували як звичну програму, так і сюрпризи для учасників. Окрім традиційних лицарських боїв, виступів фолк гуртів та танцювальних колективів, у прогоамі фестивалю - нестандартні номінації, прямий онлайн-звязок з чемпіонатом світу з історичного середньовічного бою у Празі, та вболівання за збірну України на велитенстькому екрані. 

Традиційно, для любителів фаєршоу та стрільби з луків і арбалетів, буде можливість відвідати ці видовища, а конкурс історичного костюму вкотре вразить різнобарв'ям та оригінальністю вбрання. 

Із сюрпризів цього року - додаткова фестивальна локація FORPOST MOTO ZLIT.
Окремий фестивальний майданчик для байкерів, поціновувачів двоколісної техніки та всіх любителів вільного способу життя.

Байкери колоною проїдуться із Кам`янця-Подільського в Хотин і назад. А на усіх, кому до вподоби мотокультура, але хто ще не обзавівся двоколісним конем працюватиме рок сцена, нічна рок дискотека та багато шалених байкерських конкурсів і розваг. 

Фестиваль стартує 7 травня. Місце незмінне - Кам'янець-Подільська фортеця, вулиця Замкова, 1. 

Детальна інформація за посиланням, а за оновленнями можна слідкувати у соцмережах: Фейсбук та Контакт.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую