ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відбудеться фестиваль джазу

Афіша 2474
Концерти фестивалю пройдуть як на великій сцені біля кінотеатру імені Т.Г. Шевченка, так і на концертних майданчиках просто неба.
Концерти фестивалю пройдуть як на великій сцені біля кінотеатру імені Т.Г. Шевченка, так і на концертних майданчиках просто неба.. Фото: kulturaxm.wordpress.com

Участь у ньому візьмуть кращі джазові колективи України.

Свято для всіх поціновувачів джазу - «Джаз фест Поділля-2016» відбудеться 27-29 травня у Хмельницькому. Три дні хмельничан тішитимуть кращі джазові виконавці країни.

В управлінні культури і туризму Хмельницької міської ради обіцяють провести фестиваль у кращих традиціях європейських музичних подій. Хедлайнерами фестивалю стануть квінтет Денніса Аду, джазовий квінтет «Jazz in Kiev Band», квартет Богдана Кравчука, «Вільвет Бенд».

Стартуватиме фестиваль 27 травня о 18.00 на великій сцені біля кінотеатру імені Т. Г. Шевченка. Джаз гратимуть академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії, Проскурів-Сіті Бенд Хмельницького музичного училища імені В.Заремби, естрадний оркестр «Big-Band» Хмельницької дитячої школи мистецтв та естрадний оркестр Головного управління національної поліції в Хмельницькій області.

Другий день «Джаз фест Поділля-2016» розпочнуть о 14.00 із майстер-класу Богдана Кравчука (саксофон-баритон) у міському будинку культури. О 16.00 хмельничан запрошують на «Джаз у місті» на майданчик біля ТЦ «Дитячий світ» та в парк імені І. Франка. Вже ввечері, 18.00, на великій сцені біля кінотеатру імені Т. Г. Шевченка виступатимуть гурт «Free Jam» (м. Хмельницький), «Cuttin’ Edge Quartet» (м. Київ), Квартет Богдана Кравчука (м. Київ) та «Вільвет Бенд» (м. Харків).

В останній день фестивалю, 29 травня, о 16.00 пройде «Джаз у місті» на майданчику біля музичної школи №1 на вул. Проскурівській. О 18.00 на великій сцені біля кінотеатру імені Т. Г. Шевченка виступатимуть Хмельницький муніципальний естрадно-духовий оркестр, джазовий квінтет «Jazz in Kiev Band», квінтет Денніса Аду.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую