Гаряча тема:
- Війна
Оригінальна страва з м`яса – це завжди прикраса столу. Такі кишеньки виходять соковитими та ніжними. З сиром можна експериментувати: можна взяти сулугуні чи фету. А можна взагалі поміняти начинку. Поле для фантазіїї тут безмежне.
Інгредієнти:
400-500 г свинини, 100-150 г бринзи, 1-2 зубки часнику, зелень (петрушка, кріп або кінза), сіль, перець, куркума, 2-3 яйця, 3 ст. л. борошна, 0,5 склянки панірувальних сухарів, олія для обсмажування.
Приготування:
Нарізати філейну частину свинини порційними шматками, як на відбивні завтовшки 1-1,5 см. Кожен шматок відбити з обох боків. Посолити й поперчити, приправити куркумою.
Приготувати начинку: бринзу розім'яти з подрібненим часником і дрібно нарізаною зеленню. Викласти начинку всередину «кишеньки» й згорнути її вдвічі, як вареник.
Яйця збити в тарілці.
В іншу тарілку насипати борошно. У третю тарілку насипати панірувальні сухарі. Обережно обкачати кишеньки в борошні.
Потім вмочити їх в яєчну суміш й обмакнути в панірувальних сухарях. Смажити на олії з обох боків до утворення рум'яної скоринки. Викласти на паперові серветки, щоб видалити зайвий жир. Подавати гарячими.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: