ye-logo.v1.2

Тренер "Спортлідера+": "Не жаліюся, що ми наче програли через суддівство"

Спорт 1964
До речі, в усіх матчах у Херсоні ворота Спортлідера+ захищав Ілля Бакинський. А ось Богдана Тимощука навіть не було - він травмований
До речі, в усіх матчах у Херсоні ворота Спортлідера+ захищав Ілля Бакинський. А ось Богдана Тимощука навіть не було - він травмований. Фото: з архіву

Хмельничани в боротьбі за бронзові нагороди зіграли два поєдинки в Херсоні.

Два матчі проти "Продексіма" та дві поразки. Саме з таким "багажем" хмельницький "Спортлідер+" повертається додому, де вже за тиждень спробує виправити ситуації в бротьбі за бронзові медалі чемпіонату України з футзалу серед команд "Екстра-ліги".

Вчора, 7 травня, підопічні Романа Ковальчика, поступаючись в рахунку 2:0, змогли його зрівняти, завдяки голам Руслана Шеремети та Артура Подлюка. Але перевести матч у серію пенальті чи вирвати перемогу "Спортлідеру+" не вдалося. На 39 хвилині Михайло Волянюк забив переможний для "Продексіма" гол у ворота Іллі Бакинського.

Сьогодні, 8 травня, "Спортлідер+" зіграв другий матч із "Продексімом". І навіть вів у рахунку, коли в першому таймі відзначився Артур Подлюк. Та на перерву команди піли за нічийного рахунку 1:1. Вже після перерви все змінилося. Спочатку в хмельничан вилучили Валерія Власовича, а згодом херсонці забили два голи та виграли з рахунком 3:1.

"Якщо вчора ми непогано зіграли в другому таймі, то сьогодні з перших хвилин дуже добре грали, - каже головний тренер "Спортлідера+" Роман Ковальчик. - Команда виконувала все, що потрібно, багато моментів нереалізували, але... в другому таймі здали психологічно. В "Продексіма" досвідченіші гравці, та й суддівство в двох матчах було таким, що ні в які рамки не вписується. Але я не іспектор матчу та не жаліюся, що ми наче програли через суддівство. Ні! Ми програли через те, що в нас молоді гравці. Вони ще не готові чи я не готовий давати той результат, який хотілося б".

За словами Романа Миколайовича, його гравцям поки не вистачає психологічної впевненості та зіграності. "Але ми йдемо своїм шляхом. Просто не встигаємо за розвитком. А в тому, що програли два матчі в Херсоні - самі винні", - резюмує наставник хмельничан.

Отож, у серії до трьох перемог "Продексім" веде з рахунком 2:0. Тепер протистояння переїжджають до Хмельницького. Вже 14 травня "Спортлідер+" в рідних стінах прийме херсонську команду, і, якщо переможе, то 15 травня ці клуби зіграють між собою четвертий поєдинок.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую