ye-logo.v1.2

Мешканці Хмельниччини спрямували до бюджетів всіх рівнів 1 мільярд 560 мільйонів гривень податків

Економіка 1480
До загального фонду державного бюджету бізнес-спільнотою краю спрямовано 600 мільйонів гривень
До загального фонду державного бюджету бізнес-спільнотою краю спрямовано 600 мільйонів гривень. Фото: konkurent.in.ua

Важливим складовим наповнення зведеного бюджету став податок на додану вартість.

 Протягом січня-квітня 2016 року платники податків Хмельниччини спрямували до бюджетів всіх рівнів 1 мільярд 560 мільйонів гривень податкових платежів. Як повідомили у фіскальній службі, порівняно з відповідним періодом минулого року, це більше на 45 відсотків, тобто на 483 мільйони гривень.

“За чотири місяці поточного року до загального фонду державного бюджету бізнес-спільнотою краю спрямовано 600 мільйонів гривень, що на 30 відсотків більше проти минулорічного показника, або на 138,3 мільйона гривень”, - зазначають фіскальники.

Водночас місцеві бюджети Хмельниччини отримали у своє розпорядження 960 мільйонів гривень податкових платежів, що становить на 56 відсотків більше від торішнього результату, а у переведенні на грошовий еквівалент - 345 мільйонів гривень.

За висновком фахівців фіскальної служби краю, важливими складовими наповнення зведеного бюджету став податок на додану вартість, якого цього року зібрано у сумі 225,6 мільйона гривень, зокрема,у квітні надходження з ПДВ досягли 62 мільйонів гривень, а також сплата податку на доходи фізичних осіб, загальна сума якого оцінюється у 727 мільйонів гривень, а квітневі платежі у 202 мільйони гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую