ye-logo.v1.2

У Хмельницькому неповнолітні напились горілки так, що втратили свідомість

Кримінал 2183
Продавчиня продала дітям горілку
Продавчиня продала дітям горілку. Фото: portal.lviv.ua

Діти потрапили до реанімації.

Патрульні поліцейські, які днями прибули на виклик на вул.Гагаріна в Хмельницькому, побачили двох неповнолітніх, які лежали на землі. Правоохоронці одразу викликали швидку та намагались привести хлопців до тями.

Як повідомляють поліцейські на сторінці у Фейсбуці, до прибуття лікарів хлопці трохи отямилися, від них відчувався різкій запах алкоголю. Дітей доставили до реанімаційного відділення Хмельницької дитячої лікарні. Виявилось, що вони вирішили випити "коктейль" із горілки та енергетика. Для придбання інгредієнтів зайшли до одного з магазинів по вулиці Проскурівського підпілля.

“Чотирнадцятирічним підліткам продавчиня реалізувала алкогольні напої. Після вживання "коктейлю» один з них пішов до школи (де йому під час уроків стало погано), а двоє втратили здатність рухатись", - пишуть поліцейські.

На продавця магазину, яка є й власником, склали адміністративний протокол за частиною 2 статті 156 “Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоїти і тютюновими виробами”, яка передбачає штраф від 510 до 1700 гривень. За невиконання батьками обов'язків виховання, вони також заплатять штраф - від 17 до 51 гривні.

Ще один випадок стався минулої доби на вулиці Раскової. Біля озера екіпаж зупинили люди та повідомили, що на березі знаходиться непритомна дитина. Назустріч поліцейським дитину вже ніс на руках місцевий рибалка, в супроводі двох молодих людей. З пояснень стало відомо, що 12-річний хлопчик та двоє старших його друзів розпивали горілку.

За словами 19-річного місцевого жителя, він налив неповнолітньому спиртне, після чого хлопчику слало зле і той втратив свідомість.Патрульні викликали швидку, лікарі встановили гостре отруєння алкоголем. За доведення неповнолітнього до стану сп’яніння складено адміністративні матеріали, які направлять на розгляд.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую